Access Bars


Access Bars


En Access Bars behandling er en blid berøring eller stimulering af 32 punkter på dit hoved. Punkterne er baner af energi, de kaldes Bars. Access kan oversættes til "adgang" altså adgang til energi baner.


Hver energi bane relaterer sig forskellige områder i dit liv, som f.eks.. kommunikation, penge, kontrol, krop, seksualitet, relationer, glæde, sorg, håb og drømme.


Når punkterne berøres, frigives energi, og det giver mulighed for store forandringer og opløser blokeringer og fastlåste tankemønstre.


Access Bars er en meget spændende behandling med kraftige energier og af de mange  tilbagemeldinger, jeg har fået er det nedenstående jeg oftest hører:


  • indre ro, balance og klarhed,
  • bedre fokus,
  • reducering af stress og tankemylder,
  • større evne til at være i nuet,
  • kaster sig ud i nye ting,
  • nye indsigter om tanke- og adfærdsmønstre


Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på ryggen, mens jeg blidt berører energipunkterne. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn undervejs eller oplever, at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er helt vågen eller måske dukker der tidligere oplevelser op.

Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst, er du også meget velkommen til at stille spørgsmål eller dele fornemmelser, følelser og tanker med mig undervejs.


Behandlingen varer ca 50 minutter og efterfølgende får du mulighed for at ligge lidt og komme til dig selv igen, der vil også bagefter være mulighed for en lille snak om din oplevelser under behandlingen. Du skal som minimum afsætte 60 minutter til det hele.

__________________________________________________________________________________________________________________

Ryesgade 57 Østerbro      -       Sodemarksvej 2B Esrum Græsted       -       Mobil: 6118 3884       -       Mail: zannabirgit@hotmail.com