Erfaringer

Her er et udsnit af, hvad andre har gjort sig af erfaringer, og nogle af de skønne bemærkninger jeg dagligt hører:"Hele mit krop sitrer så dejligt efter din behandling"

"Hvor er jeg glad for at jeg har fundet dig"

"Når jeg har fået din behandling kan jeg ikke tænke en eneste negativ tanke"

"Jeg gik herfra med boblende energi"

"Jeg har glædet mig hele dagen"

"Der er ikke så sjovt på afdelingen lige nu pga fyringerne, at komme her hos dig er min lille oase"

"Det er en spændende rejse"

"Det du gør - er vist ikke kun zoneterapi!"

"Det er svært at beskrive, hvordan det hjælper mig -  jeg ved bare at det er godt"

"Jeg er blevet helt afhængig - på den gode måde"

"Jeg har ikke haft en eneste dag med hovedpine siden min behandling hos dig"

"Det er svært at sige, præcis hvad det gør for mig - jeg føler mig lettere"

"Jeg sover altid så godt når jeg har været her"

"Det her er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv "

"Jeg havde helt glemt, hvor skønt det er for mig at komme her hos dig" 


     __________________________________________________________________________


"Du skulle skrive på dit ophæng i vinduet, at det er stærkt vanedannende - jeg har glædet mig hele dagen"

     _________________________________________________________________________


"Jeg kan ikke forklare hvad det er der sker med mig men jeg har det bare fantastisk godt når jeg har været her og jeg sover så dejligt"

      _________________________________________________________________________


"Kære Zanna, du har en stor plads i mit hjerte og når jeg anbefaler dig tll andre videregiver jeg noget, der betyder noget særligt for mig"

      _________________________________________________________________________


"Zanna er den bedste zoneterapeut, jeg nogensinde har prøvet. Hun har hjulpet mig af med adskillige gener som for eksempel mavevrøvl, besvær med at slappe af og kløe forårsaget af stress med sine på én gang blide og bestemte hænder og en grad af empati, som man sjældent oplever.

Hun har en fin evne til at mærke, om man trænger til, at hun tager lidt hårdere fat, eller om man en dag er særlig ømskindet og har behov for lidt blidere strøg. Det er ikke noget, jeg behøver at fortælle hende. Hun tuner sig selv ind på det, og jeg er lige tilfreds med håndteringen hver gang.

Jeg begyndte hos Zanna i forbindelse med et tilbud for nogle år siden og har siden gået hos hende fast, fordi jeg føler mig utrolig godt tilpas efter hendes behandlinger.

Jeg har et krævende arbejde og dyrker meget sport, og det at gå hos hende giver mig en times pusterum, hvor jeg kommer helt ned i gear i de rolige lokaler og ved hjælp af hendes strøg og tryk får nye kræfter til de kommende ugers strabadser."

     _________________________________________________________________________


"Livliner og åndehuller er altafgørende, når man som jeg pludselig rammes af alvorlig sygdom. Mellem kemokure, mammografier, bivirkningsmedicin og lægesamtaler er Zanna blevet min livline. Gennem et halvt år har hun hjulpet mig igennem fysisk ubehag og samtidig været en stor psykisk støtte. Et fast holdepunkt i en tid præget af usikkerhed. tristhed og mange tanker. At lægge sig på hendes briks svøbt i et lyseblåt fleecetæppe er for mig tryghed og en ultimativ følelse af velvære. Jeg ved, at jeg har det bedre, når jeg rejser mig.

Jeg fik konstateret brystkræft i sommeren 2011 og skulle inden operation igennem otte kemobehandlinger. De første fire med et stof, som blandt andet kan udløse kvalme og de næste fire med et stof, som kan give led- og muskelsmerter. Da jeg første gang konsulterede Zanna, var det for at få min immunsystem styrket, for efter to kemobehandlinger var mine hvide blodlegemer få og lægerne måtte derfor udsætte behandlingerne. Efter en enkelt gang zoneterapi var immunforsvaret i orden, og jeg kunne fortsætte kemobehandlingerne. I øvrigt fik jeg takket være zoneterapi ikke siden ovenstående problem.

Da mit første besøg hos Zanna var slut, spurgte jeg, om det kunne tænkes, at hun også kunne afhjælpe kvalmen. Uden at stille mig noget i udsigt ville Zanna give det et forsøg. Og det virkede - fra knap at kunne se ud af øjnene og holde hovedet oprejst til en følelse af at kunne håndtere ubehaget. Zanna ikke alene afkortede mine kvalmedage fra fem til to-tre - hendes behandlinger sikrede også, at kvalmedagene fik et lettere forløb. Kvalmen var til at bære i dagtimerne og forhindrede mig ikke længere i at sove om natten.

Næste type kemo var mildere og gav ikke noget akut ubehag. Mere en udtalt træthed, metalsmag i munden og for mig noget overraskende smerter i halsen. Zanna konstaterede hurtigt, at det var mine mandler som var på overarbejde for at rense ud i kroppen og efter endt behandling lettede smerterne for til sidst helt at forsvinde. Med kemoen fulgte også hedeture, som især de første dage var meget generende. Også det afhjælper zoneterapi.

Efter endt kemo fulgte en omfattende operation med fjernelse af bryst og lymfer. Derefter strålebehandling. Zoneterapi vil hjælpe mig igennem det."

      ________________________________________________________________________


"Jeg har haft 3 behandlinger hos Zanna – hver eneste helt unik og fantastisk!

Det er min første oplevelse med zoneterapi, og inden den første behandling havde jeg ikke så mange forventninger. Jeg har tidligere fået regelmæssig massage, men jeg stoppede, fordi effekten af behandlingen var begrænset og meget kortsigtet. Med zoneterapien ønskede jeg primært at forbedre mit immunforsvar, men allererede efter den første gang oplevede jeg, at behandlingen også bød på så meget andet… Det er en time med stilhed, ro og plads til fordybelse. Selv om jeg ankommer lige efter arbejde, oplever jeg, at jeg allerede efter 5 minutter er afslappet, koncentreret og har en fantastisk god fornemmelse i min krop. Jeg mærker let effekten fra de forskellige tryk i form af forløsning, lettelse, energi i kroppen og en dyb varm følelse af velvære. Der er ingen tvivl om, at kroppen bliver aktiveret på en helt speciel måde, og i takt med det, når man et andet bevidsthedsniveau, som bedst kan beskrives som effektiv meditation. Jeg havde aldrig troet, at zoneterapi kunne være så effektfuldt, men det er fantastisk at mærke kroppens reaktioner og den efterfølgende ro og lethed. Efter 3 behandlinger har jeg fået tre forskellige oplevelser, hvilket jeg fornemmer, skyldes mit eget humør og kroppens situation. Måske netop på grund af denne sammenhæng virker behandlingen meget målrettet, så udover at være fri fra kroppens spændinger er jeg også gået fra behandlingen med et mere åbent og lyst sind samt forøget energi. Jeg glæder mig allerede til næste gang!"

   ________________________________________________________________________


Har du lyst til at dele dine erfaringer så skriv til mig på mailadresse: zannabirgit@hotmail.com


"Videnskabsmænd, læger og psykologer, der har undersøgt forholdet mellem stress og sygdom har konkluderet, at både evnen til at tilgive og manglen på denne evne påvirker udfaldet af alvorlig sygdom.


Tilgivelse er ikke en handling, der fritsætter den krænkende part, det er heller ikke et signal til andre om, at det, de har gjort, er 'i orden'  og at 'alt er tilgivet nu'.


En ægte tilgivende handling finder sted i det indre landskab, hvor det skuffede, sårede, krænkede eller vrede indre barn/ego møder sjælen."


-Caroline Myss